Zonwering Deerlijk

AD&K, jouw expert voor zonwering in Deerlijk

De zon zorgt bij veel mensen voor een grote glimlach. En dankzij onze zonwering in Deerlijk kan je echter ongestoord genieten van de zon op elk moment van de dag.

Verschillende soorten zonwering bij AD&K

Wie even kijkt in de wereld van zonwering, ontdekt meteen dat er heel wat mogelijkheden zijn. Zie je door het bos de bomen niet meer? Geen paniek! AD&K komt graag ter plaatse om jou te adviseren over de beste opties voor je project. Hieronder geven we alvast een overzicht van de meest gekozen soorten zonwering.

  • Zonneschermen. We hebben een ruime keuze aan zonneschermen, zodat je zeker een zonnescherm vindt dat perfect bij de stijl van je woning past. Een zonnescherm hang vast aan je gevel en open je met een simpele klik op je afstandsbediening.
  • Windvaste screens. Te veel licht? Te warm?  Onze windvaste screens, die gemonteerd worden aan de buitenkant van het raam, helpen je hierbij. Een onmisbaar onderdeel van je zonwering in Deerlijk als je grote ramen hebt.
  • Verandazonwering. Dat een veranda erg veel glas bevat, is vanzelfsprekend.  Tijdens de koude wintermaanden is dat fijn, maar in de zomer wordt het bloedheet. Zonwering op maat, die je bestuurt met je afstandsbediening, zorgt ervoor dat je ook in de zomer in je veranda kan vertoeven. Bovendien is er ook automatisering mogelijk, zodat de zonwering op vooraf gekozen tijdstippen uitgeschoven wordt.
  • Parasols. Een absolute klassieker in zonwering: een parasol op je terras of in je tuin. Bij AD&K werken we hiervoor uitsluitend met kwalitatieve materialen, zodat je parasol niet alleen prachtig oogt, maar ook een lange levensduur heeft.
  • Windschermen en schuifwanden. Windschermen en schuifwanden zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan jouw wensen. Vaste windschermen of liever mobiele? Uitschuifbaar of met ingewerkte zitbanken of bloembakken? Wij zorgen ervoor!

Toch nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Dankzij ons maatwerk kunnen we sowieso een optimale zonwering in Deerlijk aanleveren. Vraag gerust naar onze expertise om een voorstel op maat uit te werken.

 Persoonlijke aanpak voor jouw zonwering in Deerlijk

Zaakvoerders Angelo en Kim staan dan ook zelf in voor alle opmetingen en plaatsingen. Zo kom je als klant nooit voor verrassingen te staan. Het is overigens geen probleem om een toepassing uit te werken op maat van jouw project. Dankzij ons vakmanschap weet je honderd procent zeker dat de zonwering zijn werk zal doen.

Bovendien zijn we met AD&K in een ruime regio actief. Je kan bij ons terecht voor je zonwering in Deerlijk, maar ook elders in West- en Oost-Vlaanderen. We hebben zowel in Meulebeke (West-Vlaanderen) als Kruisem (Oost-Vlaanderen) een uitvalsbasis, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn. Naast de installatie van zonwering, hebben we ook ervaring in het plaatsen van poorten, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Interesse? Neem contact met ons op!