Terrasoverkapping

Wij bij AD&K  zijn er ons van bewust dat elke woning anders is. Met onze terrasoverkappingen is dat juist hetzelfde. Elke overkapping maakt gebruik van dezelfde hedendaagse technieken, maar de stijl verschilt van soort tot soort. Zo vind je de terrasoverkapping die het beste bij jouw woning past.

In elke tuin is er een andere windsterkte. Hoe sterker de wind, hoe minder geschikt een zonnescherm is. Een terrasoverkapping is beter bestand tegen hevige wind. Dat komt doordat de constructie waarin zo’n overkapping verwerkt zit, stevig verankerd is in de grond.

Onze terrasoverkappingen zijn niet enkel handig om zonlicht weg te houden van de barbecuetafel, want ook kan je dankzij onze overkapping zorgeloos genieten van een hapje en een drankje. Een terrasoverkapping biedt namelijk de ideale bescherming voor eten en drinken als het regent. Zo kab je op een natte maar warme zomeravond toch lekker buiten zitten.

Wil je een overkapping laten installeren bij jouw woning in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen? Neem dan contact op met AD&K voor een gratis offerte of bijkomende informatie.