Zonwering Harelbeke

Ben je op zoek naar verschillende soorten zonwering regio Harelbeke?

Verschillende soorten zonwering bij AD&K

  • Zonneschermen. Een zonnescherm hang vast aan je gevel en open je met een simpele klik op de knop met je afstandsbediening. We hebben een ruim keuze aan zonneschermen, zodat je zeker een zonnescherm vindt dat helemaal bij de stijl van je woning past.
  • Windvaste screens. Te veel zonlicht binnen of wil je de warmte buitenhouden tijdens een hittegolf? Onze windvaste screens, die we monteren aan de buitenkant van het raam, helpen je hierbij. Een onmisbaar onderdeel van je zonwering in Harelbeke als je grote glasramen hebt.
  • Verandazonwering. Goede zonwering, die je bestuurt met je afstandsbediening, zorgt ervoor dat je ook in de zomer in je veranda kan vertoeven. Er is ook automatisering mogelijk, zodat je zelf kan instellen wanneer je de zonwering nodig hebt.
  • Parasols. Een absolute klassieker: een parasol op je terras of in je tuin. Bij AD&K werken we hiervoor enkel met hoogwaardig materialen, zodat je parasol niet alleen mooi oogt, maar ook een lange levensduur heeft.
  • Windschermen en schuifwanden. Windschermen en schuifwanden zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan ieders wensen.

Nog niet gevonden wat je zoekt? Dankzij ons maatwerk kunnen we sowieso een optimale zonwering in Harelbeke aanleveren. Schakel dus gerust onze expertise in om een voorstel uit te werken.

 Persoonlijke aanpak voor jouw zonwering in Harelbeke

Bij AD&K staan we garant voor een persoonlijke aanpak. Zaakvoerders Angelo en Kim staan dan ook zelf in voor alle opmetingen en plaatsingen. Zo kom je als klant nier voor verrassingen te staan en ben je perfect op de hoogte. Het is overigens geen probleem om een toepassing uit te werken op maat van jouw project. Dankzij ons ervaring weet je honderd procent zeker dat de zonwering optimaal zijn werk zal doen.

Bovendien zijn we met AD&K in een ruime regio actief. Bij ons kan je terecht voor je zonwering in Harelbeke, maar ook elders in West- en Oost-Vlaanderen. We hebben zowel in Meulebeke (West-Vlaanderen) als Kruisem (Oost-Vlaanderen) een uitvalsbasis, hierdoor zijn we snel ter plaatse. Naast de installatie van zonwering, hebben we ook expertise in het plaatsen van poorten, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Interesse? Neem contact met ons op!