Zonwering Ieper

Ontdek ons ruim assortiment zonwering in Ieper en geniet op elk moment van de zon!

Verschillende soorten zonwering bij AD&K

Hieronder geven we alvast een overzicht van de meest gekozen soorten zonwering.

 • Zonneschermen.
  Een zonnescherm hang vast aan je gevel en open je met een enkele klik op je afstandsbediening. We hebben een ruim assortiment, zodat je zeker een zonnescherm vindt dat perfect bij de stijl van je woning past.
 • Windvaste screens.
  Komt er veel daglicht binnen of wil je de warmte buitenhouden tijdens een hittegolf? Onze windvaste screens helpen je hierbij.
 • Verandazonwering.
  Goede zonwering, die je bestuurt met je afstandsbediening, zorgt ervoor dat je ook in de zomer in je veranda kan vertoeven. Bovendien is er ook automatisering mogelijk, zodat je zelf kan kiezen wanneer je de zonwering zal gebruiken.
 • Parasols.
  Een absolute klassieker in zonwering: een parasol in je tuin of op je terras. Bij AD&K werken we hiervoor uitsluitend met kwalitatieve materialen, zodat je parasol niet alleen mooi oogt, maar ook een lange levensduur heeft.
 • Windschermen en schuifwanden.
  Windschermen en schuifwanden zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan jouw wensen. Ontdek ons ruim assortiment!

Nog niet gevonden wat je zoekt? Dankzij ons maatwerk kunnen we sowieso een optimale zonwering in Ieper aanleveren. Schakel dus gerust onze vakkennis in om een voorstel op maat uit te werken.

 Persoonlijke aanpak voor jouw zonwering in Ieper

Bij AD&K staan we garant voor een perfecte opvolging en een persoonlijke aanpak. Zaakvoerders Angelo en Kim staan zelf in voor alle opmetingen en plaatsingen. Zo kom je als klant nooit voor verrassingen te staan. Het is overigens geen probleem om een toepassing uit te werken op maat van jouw project. Dankzij ons vakmanschap weet je honderd procent zeker dat de zonwering optimaal zijn werk zal doen.

Bovendien zijn we met AD&K in een ruime regio actief. Je kan bij ons terecht voor je zonwering in Ieper, maar ook elders in West- en Oost-Vlaanderen. We hebben zowel in Meulebeke (West-Vlaanderen) als Kruisem (Oost-Vlaanderen) een uitvalsbasis, waardoor we overal snel ter plaatse kunnen zijn. Naast de installatie van zonwering, plaatsen wij ook poorten, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Interesse? Neem contact met ons op!