Zonwering Kortrijk

AD&K, jouw expert voor zonwering in Kortrijk

Aangezien het weer in België best wisselvallig kan zijn, zorgt de zon bij veel mensen voor een mooie lach. Helemaal terecht, maar toch zijn er ook enkele vervelende nevenverschijnselen. Dankzij onze zonwering in Kortrijk kan je ongestoord genieten op elk moment van de dag.

Verschillende soorten zonwering bij AD&K

Wie zich even verdiept in de wondere wereld van zonwering, ontdekt meteen dat er heel wat keuze is. Zie je door het bos de bomen niet meer? Geen paniek! Wij komen graag ter plaatse om jou te adviseren over de beste keuze voor je project. Hieronder geven we alvast een overzicht van de meest gekozen soorten zonwering.

  • Zonneschermen. Een zonnescherm hang vast aan de gevel van je woning en open je met een simpele klik op de knop van je afstandsbediening. We hebben een ruim assortiment, zodat je zeker een zonnescherm vindt dat perfect bij de stijl van je woning past.
  • Windvaste screens. Te veel zonlicht binnen of wil je de warmte buitenhouden tijdens de zomerdagen? Onze windvaste screens, die gemonteerd worden aan de buitenkant van het raam, helpen je hierbij. Een onmisbaar onderdeel van je zonwering in Kortrijk als je grote glasramen hebt.
  • Verandazonwering. Het is evident dat een veranda erg veel ramen bevat. Tijdens de wintermaanden is dat fijn, maar in de zomer wordt het heel erg warm. Goede zonwering, die je bestuurt met je afstandsbediening, zorgt ervoor dat je ook in de zomer in je veranda kan genieten. Bovendien is er ook automatisering mogelijk, zodat de zonwering op vooraf gekozen tijdstippen uitgeschoven wordt.
  • Parasols. Een absolute klassieker in zonwering: een parasol op je terras of in je tuin. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen, zodat je parasol niet alleen mooi oogt, maar ook een lange levensduur heeft.
  • Windschermen en schuifwanden. Windschermen en schuifwanden zijn enorm flexibel en kunnen aangepast worden aan jouw wensen. Vaste windschermen of liever mobiele? Uitschuifbaar of met ingewerkte zitbanken of bloembakken? Wij zorgen ervoor!

Nog niet gevonden wat je zoekt? Dankzij ons maatwerk kunnen we sowieso zonwering naar keuze in Kortrijk aanleveren. Schakel dus gerust onze expertise in om een voorstel op maat uit te werken.

 Persoonlijke aanpak voor jouw zonwering in Kortrijk

Bij AD&K staan we garant voor een grondige opvolging en een persoonlijke aanpak. Zaakvoerders Angelo en Kim staan dan ook zelf in voor alle plaatsingen. Zo kom je als klant nooit voor verrassingen te staan. Het is overigens geen probleem om een project uit te werken op maat. Dankzij ons vakmanschap weet je honderd procent zeker dat de zonwering optimaal zijn werk zal doen.

Bovendien zijn we met AD&K in een ruime regio actief. Je kan bij ons terecht voor je zonwering in Kortrijk, maar ook elders in West- en Oost-Vlaanderen. We hebben zowel in Meulebeke (West-Vlaanderen) als Kruisem (Oost-Vlaanderen) een uitvalsbasis. Naast de installatie van zonwering, hebben we ook expertise in het plaatsen van poorten, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Interesse? Neem contact met ons op!