Zonwering Kuurne

AD&K, jouw expert voor zonwering in Kuurne

Geniet van onze zonwering in Kuurne op elk moment van de dag!

Verschillende soorten zonwering bij AD&K

  • Zonneschermen. Een zonnescherm hang vast aan je gevel en open je met een simpele klik op de knop van je afstandsbediening. We hebben een ruim assortiment, zodat je zeker een zonnescherm vindt dat perfect bij je woning past.
  • Windvaste screens. Te veel daglicht binnen of wil je de warmte buitenhouden tijdens een mooie zomerdag? Onze windvaste screens, die gemonteerd worden aan de buitenkant van het raam, helpen je hierbij. Een onmisbaar onderdeel van je zonwering in Kuurne als je grote glaspartijen hebt.
  • Verandazonwering. Het is overduidelijk dat een veranda erg veel glas bevat. Tijdens de koude dagen is dat fijn, maar in de zomer wordt het bloedheet. Goede zonwering, die je bestuurt met je afstandsbediening, zorgt ervoor dat je ook in de zomer in je veranda kan verblijven. Bovendien is er ook automatisering mogelijk, zodat de zonwering op vooraf gekozen tijdstippen uitgeschoven wordt.
  • Parasols. Een absolute klassieker in zonwering: een parasol op je terras of in je tuin. Bij AD&K werken we hiervoor uitsluitend met hoogwaardige materialen, zodat je parasol niet alleen mooi oogt, maar ook een lange levensduur heeft.
  • Windschermen en schuifwanden. Windschermen en schuifwanden zijn enorm flexibel en kunnen aangepast worden aan jouw wensen. Vaste windschermen of liever mobiele? Uitschuifbaar of met ingewerkte zitbanken? Wij zorgen ervoor!

Bijna je keuze gemaakt? Dankzij ons maatwerk kunnen we sowieso een optimale zonwering in Kuurne aanleveren. Schakel dus gerust onze expertise in om een voorstel op maat uit te werken.

 Persoonlijke aanpak voor jouw zonwering in Kuurne

Bij AD&K staan we garant voor een grondige service en een persoonlijke aanpak. Zaakvoerders Angelo en Kim staan dan ook zelf in voor alle opmetingen en plaatsingen. Zo kom je als klant niet voor verrassingen te staan. Het is overigens geen probleem om een toepassing uit te werken op maat van jouw project. Dankzij ons deskundig advies weet je honderd procent zeker dat de zonwering optimaal zijn werk zal doen.

Bovendien zijn we met AD&K in een ruime regio actief. Je kan bij ons terecht voor je zonwering in Kuurne, maar ook elders in West- en Oost-Vlaanderen. We hebben zowel in Meulebeke (West-Vlaanderen) als Kruisem (Oost-Vlaanderen) een uitvalsbasis, waardoor we overal snel ter plaatse kunnen zijn. Naast het installeren van zonwering, hebben we ook expertise in het plaatsen van poorten, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Interesse? Neem contact met ons op!