Zonwering Ledegem

AD&K zonwering in Ledegem

Verschillende soorten zonwering bij AD&K

Hieronder een overzicht van de meest gekozen soorten zonwering:

 • Zonneschermen.
  Een zonnescherm hang vast aan je woning en open je met een klik op je afstandsbediening. We hebben een ruime keuze aan zonneschermen, zodat je zeker een zonnescherm vindt dat perfect bij de stijl van je woning past.
 • Windvaste screens.
  Wil je de warmte buitenhouden tijdens een hittegolf of heb je teveel daglicht binnen? Onze windvaste screens, die gemonteerd worden aan de buitenkant van het raam, helpen je hierbij. Een onmisbaar onderdeel van je zonwering in Menen als je grote glaspartijen hebt.
 • Verandazonwering.
  Goede zonwering, die je bestuurt met je afstandsbediening, zorgt ervoor dat je ook in de zomer in je veranda kan vertoeven. Er is ook automatisering mogelijk, zodat de zonwering op vooraf gekozen tijdstippen uitgeschoven wordt.
 • Parasols.
  De klassieker onder zonwering: een parasol op je terras of in je tuin. Bij AD&K werken we uitsluitend met kwalitatieve materialen, zodat je parasol niet alleen mooi oogt, maar ook een lange levensduur heeft.
 • Windschermen en schuifwanden.
  Windschermen en schuifwanden zijn enorm flexibel en kunnen aangepast worden aan jouw wensen. Vaste windschermen of liever mobiele? Uitschuifbaar of met bloembakken of ingewerkte zitbanken? Wij zorgen ervoor!

Nog niet gevonden wat je zoekt? Dankzij ons maatwerk kunnen we sowieso een optimale zonwering in Ledegem aanleveren. Schakel dus gerust onze kennis in om een voorstel op maat uit te werken.

 Persoonlijke aanpak voor jouw zonwering in Ledegem

Bij AD&K staan we garant voor onze persoonlijke aanpak. Zaakvoerders Angelo en Kim staan dan ook zelf in voor alle opmetingen en plaatsingen. Zo kom je als klant nooit voor verrassingen te staan. Het is overigens geen probleem om een toepassing uit te werken op maat van jouw project. Dankzij ons jarenlange ervaring weet je honderd procent zeker dat de zonwering optimaal zijn werk zal doen.

Bovendien zijn we met AD&K in een ruime regio actief. Je kan bij ons terecht voor je zonwering in Ledegem, maar ook elders in West- en Oost-Vlaanderen. We hebben zowel in Meulebeke (West-Vlaanderen) als Kruisem (Oost-Vlaanderen) een uitvalsbasis, waardoor we overal snel ter plaatse kunnen zijn. Naast de installatie van zonwering, hebben we ook jarenlange ervaring in het plaatsen van poorten, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Interesse? Neem contact met ons op!