Zonwering Lendelede

AD&K, jouw expert voor zonwering in Lendelede

Het weer in België best wisselvallig kan zijn, maar de zon zorgt bij veel mensen voor een grote glimlach. Dankzij onze zonwering in Lendelede kan je echter ongestoord genieten op elk moment van de dag.

Verschillende soorten zonwering bij AD&K

 • Zonneschermen.
  Een zonnescherm hang vast aan je gevel of woning en open je met een simpele klik op je afstandsbediening. We hebben een ruim assortiment aan zonneschermen, zodat je zeker een zonnescherm vindt dat perfect bij de stijl van je woning past.
 • Windvaste screens.
  Te veel daglicht binnen of wil je de warmte buitenhouden tijdens de warme maanden? Onze windvaste screens, die gemonteerd worden aan de buitenkant van het raam, helpen je hierbij. Een onmisbaar onderdeel van je zonwering in Lendelede als je grote ramen hebt.
 • Verandazonwering.
  Dat een veranda erg veel glas bevat, is vanzelfsprekend.  Tijdens de winter is dat fijn, maar in de zomer kan het heel warm worden. Goede zonwering, die je bestuurt met je afstandsbediening, zorgt ervoor dat je ook in de zomer in je veranda kan vertoeven. Bovendien is er ook automatisering mogelijk, zodat de zonwering op vooraf gekozen tijdstippen uitgeschoven wordt.
 • Parasols.
  Een absolute klassieker in zonwering: een parasol op je terras of in je tuin. Bij AD&K werken we hiervoor uitsluitend met kwalitatieve materialen, zodat je parasol niet alleen mooi oogt, maar ook een lange levensduur heeft.
 • Windschermen en schuifwanden.
  Windschermen en schuifwanden kunnen aangepast worden aan jouw wensen. Vaste windschermen of liever mobiele? Uitschuifbaar of met ingewerkte zitbanken of bloembakken? Wij zorgen ervoor!

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Dankzij ons maatwerk kunnen we sowieso een optimale zonwering in Lendelede aanleveren. Schakel ons gerust in om een voorstel op maat uit te werken.

 Persoonlijke aanpak voor jouw zonwering in Lendelede

Bij AD&K staan we garant voor een grondige opvolging en een persoonlijke aanpak. Zaakvoerders Angelo en Kim staan dan ook zelf in voor alle opmetingen en plaatsingen. Zo kom je als klant nooit voor verrassingen te staan. Een project uitwerken op maat is geen probleem. Dankzij onze vakkennis weet je honderd procent zeker dat de zonwering optimaal zijn werk zal doen.

Bovendien zijn we met AD&K in een ruime regio actief. Bij ons kan je terecht voor je zonwering in Lendelede, maar ook elders in West- en Oost-Vlaanderen. We hebben zowel in Meulebeke (West-Vlaanderen) als Kruisem (Oost-Vlaanderen) een uitvalsbasis, waardoor we overal snel ter plaatse kunnen zijn. Naast de installatie van zonwering, hebben we ook expertise in het plaatsen van poorten, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Interesse? Neem contact met ons op!