Zonwering Lichtervelde

AD&K, de expert voor zonwering in Lichtervelde

Soorten zonwering bij AD&K

Hieronder een overzicht van de meest gekozen soorten zonwering:

 • Zonneschermen.
  Een zonnescherm hang vast aan je gevel en open je met een simpele klik op je afstandsbediening. We hebben een ruim assortiment, zodat je zeker een zonnescherm vindt dat perfect past bij de stijl van je woning.
 • Windvaste screens.
  Wil je het daglicht of de warmte buitenhouden tijdens een hittegolf? Onze windvaste screens, die gemonteerd worden aan de buitenkant van het raam, helpen je hierbij.
 • Verandazonwering. Goede zonwering, die je bestuurt met je afstandsbediening, zorgt ervoor dat je ook in de zomer in je veranda kan vertoeven. Er is ook automatisering mogelijk, zodat de zonwering op vooraf gekozen tijdstippen uitgeschoven wordt.
 • Parasols.
  Een parasol op je terras of in je tuin, een leuk plaatje! Bij AD&K werken we hiervoor uitsluitend met kwalitatieve materialen, zodat je parasol er mooi uitziet en een efficiënte werking heeft!
 • Windschermen en schuifwanden.
  Windschermen en schuifwanden zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan ieders wensen.

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Dankzij ons maatwerk kunnen we sowieso een optimale zonwering in Lichtervelde aanleveren. Schakel dus gerust onze expertise in om een voorstel op maat uit te werken.

 Persoonlijke aanpak voor jouw zonwering in Lichtervelde

Bij AD&K staan we garant voor een grondige opvolging en een persoonlijke aanpak. Zaakvoerders Angelo en Kim staan dan ook zelf in voor alle opmetingen en plaatsingen. Zo kom je als klant nooit voor verrassingen te staan. Het is overigens geen probleem om een project uit te werken op maat. Dankzij onze ervaring weet je honderd procent zeker dat de zonwering optimaal zijn werk zal doen.

Bovendien zijn we met AD&K in een grote regio actief. Je kan bij ons terecht voor je zonwering in Lichtervelde, maar ook elders in West- en Oost-Vlaanderen. We hebben zowel in Meulebeke (West-Vlaanderen) als Kruisem (Oost-Vlaanderen) een uitvalsbasis, waardoor we overal snel ter plaatse kunnen zijn. Naast de installatie van zonwering, hebben we ook expertise in het plaatsen van poorten, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Interesse? Neem contact met ons op!