Zonwering Poelkapelle

Op zoek naar verschillende soorten zonwering regio Poelkapelle?
Dankzij onze zonwering in Poelkapelle kan je ongestoord genieten op elk moment van de dag!

Soorten zonwering bij AD&K

Hieronder een overzicht van de meest gekozen soorten zonwering:

Wie zich even verdiept in de wondere wereld van zonwering, ontdekt meteen dat er heel wat keuze is. Zie je door het bos de bomen niet meer? Geen paniek! Wij komen graag ter plaatse om jou te adviseren over de beste keuze voor je project. Hieronder geven we alvast een overzicht van de meest gekozen soorten zonwering.

 • Zonneschermen.
  Een zonnescherm hangt vast aan je gevel en open je met een simpele klik op je afstandsbediening. Ontdek ons ruim assortiment.
 • Windvaste screens.
  Wil je het daglicht of de warmte buitenhouden tijdens een hittegolf? Onze windvaste screens, die gemonteerd worden aan de buitenkant van het raam, helpen je hierbij.
 • Verandazonwering.
  Goede zonwering, die je bestuurt met je afstandsbediening, zorgt ervoor dat je ook in de zomer in je veranda kan vertoeven. Er is ook automatisering mogelijk, zodat de zonwering op vooraf gekozen tijdstippen uitgeschoven wordt.
 • Parasols.
  Een parasol op je terras of in je tuin, een leuk plaatje! Bij AD&K werken we hiervoor uitsluitend met kwalitatieve materialen, zodat je parasol er mooi uitziet en een efficiënte werking heeft!
 • Windschermen en schuifwanden.
  Windschermen en schuifwanden zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan jouw wensen. Ontdek ons ruim assortiment!

Nog niet gevonden wat je zoekt? Dankzij ons maatwerk kunnen we sowieso zonwering naar keuze in Poelkapelle aanleveren. Schakel dus gerust onze expertise in om een voorstel op maat uit te werken.

 Persoonlijke aanpak voor jouw zonwering in Poelkapelle

Bij AD&K staan we garant voor een grondige opvolging en een persoonlijke aanpak. Zaakvoerders Angelo en Kim staan dan ook zelf in voor alle plaatsingen. Zo kom je als klant nooit voor verrassingen te staan. Het is overigens geen probleem om een project uit te werken op maat. Dankzij ons vakmanschap weet je honderd procent zeker dat de zonwering optimaal zijn werk zal doen.

Bovendien zijn we met AD&K in een ruime regio actief. Je kan bij ons terecht voor je zonwering in Poelkapelle, maar ook elders in West- en Oost-Vlaanderen. We hebben zowel in Meulebeke (West-Vlaanderen) als Kruisem (Oost-Vlaanderen) een uitvalsbasis. Naast de installatie van zonwering, hebben we ook expertise in het plaatsen van poorten, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Interesse? Neem contact met ons op!