Zonwering Spiere-Helkijn

Ben je op zoek naar verschillende soorten zonwering regio Spiere-Helkijn?
Dankzij onze zonwering in Spiere-Helkijn kan je genieten op elk moment van de dag!

Soorten zonwering bij AD&K

Hieronder een overzicht van de meest gekozen soorten zonwering:

 • Zonneschermen.
  Een zonnescherm hang vast aan je gevel en open je met een simpele klik op de knop. We hebben een groot assortiment, zodat je zeker een zonnescherm vindt dat perfect bij de stijl van je woning past.
 • Windvaste screens.
  Te veel licht binnen of wil je de warmte buitenhouden tijdens de zomer? Onze windvaste screens, die gemonteerd worden aan de buitenkant van het raam, helpen je hierbij. Een onmisbaar onderdeel van je zonwering in Spier-Helkijn als je grote ramen hebt.
 • Verandazonwering.
  Het is evident dat een veranda erg veel glaspartijen bevat. Tijdens de winter is dat leuk, maar in de zomer wordt het wel eens heel warm. Goede zonwering, die je bestuurt met je afstandsbediening, zorgt ervoor dat je ook in de zomer in je veranda kan vertoeven. Bovendien is er ook automatisering mogelijk, zodat de zonwering op vooraf gekozen tijdstippen uitgeschoven wordt.
 • Parasols.
  Een absolute klassieker in zonwering: een parasol op je terras of in je tuin. Bij AD&K werken we enkel en alleen met kwalitatieve materialen, zodat je parasol niet alleen mooi oogt, maar ook een lange levensduur heeft.
 • Windschermen en schuifwanden.
  Windschermen en schuifwanden kunnen aangepast worden aan jouw wensen. Vaste windschermen of liever mobiele? Uitschuifbaar of met ingewerkte zitbanken of bloembakken? Wij helpen je graag bij je keuze!

Nog niet gevonden wat je zoekt? Dankzij ons maatwerk kunnen we sowieso een optimale zonwering in Spiere-Helkijn aanleveren. Schakel dus gerust ons advies in om een voorstel op maat uit te werken.

 Persoonlijke aanpak voor jouw zonwering in Spiere-Helkijn

Bij AD&K garanderen we een grondige opvolging en een persoonlijke aanpak. Zaakvoerders Angelo en Kim staan zelf in voor alle opmetingen en plaatsingen. Zo kom je als klant nooit voor verrassingen te staan. Het is overigens geen probleem om een toepassing uit te werken op maat van jouw project. Dankzij ons vakmanschap weet je zeker dat de zonwering optimaal zijn werk zal doen.

We zijn met AD&K in een ruime regio actief. Je kan bij ons terecht voor je zonwering in Spiere-Helkijn, maar ook elders in West- en Oost-Vlaanderen. We hebben zowel in Meulebeke (West-Vlaanderen) als Kruisem (Oost-Vlaanderen) een uitvalsbasis, waardoor we overal snel ter plaatse kunnen zijn. Naast de installatie van zonwering, hebben we ook expertise in het plaatsen van poorten, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Interesse? Neem contact met ons op!