Zonwering Staden

Ontdek onze verschillende soorten zonwering in Staden en geniet op elk moment van de zon!

Verschillende soorten zonwering bij AD&K

Hieronder een overzicht van de meest gekozen soorten zonwering:

 • Zonneschermen.
  Een zonnescherm hang vast aan je woning en open je met een simpele klik op je afstandsbediening. We hebben een ruim keuze aan zonneschermen, zodat je zeker een zonnescherm vindt dat perfect bij de stijl van je woning past.
 • Windvaste screens.
  Te veel licht binnen of wil je de warmte buitenhouden tijdens een hittegolf? Onze windvaste screens, die gemonteerd worden aan de buitenkant van het raam, helpen je hierbij. Een onmisbaar onderdeel van je zonwering in Waregem als je grote ramen hebt.
 • Verandazonwering.
  Het is van zelfsprekend dat een veranda erg veel glas bevat. Tijdens de winter is dat fijn, maar in de zomer wordt het heet. Goede zonwering, die je bestuurt met je afstandsbediening, zorgt ervoor dat je ook in de zomer in je veranda kan genieten. Bovendien is er ook automatisering mogelijk, zodat de zonwering op vooraf gekozen tijdstippen uitgeschoven wordt.
 • Parasols.
  Een absolute klassieker in zonwering: een parasol op je terras of in je tuin. Bij AD&K werken we hiervoor enkel met kwalitatieve materialen, zodat je parasol niet alleen mooi oogt, maar ook een lange levensduur heeft.
 • Windschermen en schuifwanden.
  Windschermen en schuifwanden zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan jouw wensen. Vaste windschermen of liever mobiele? Uitschuifbaar of met ingewerkte zitbanken of bloembakken? Wij zorgen ervoor!

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Dankzij ons maatwerk kunnen we sowieso een optimale zonwering in Staden aanleveren. Schakel dus gerust onze expertise in om een voorstel uit te werken.

 Persoonlijke aanpak voor jouw zonwering in Staden

Bij AD&K staan we garant voor een persoonlijke opvolging en een grondige aanpak. Zaakvoerders Angelo en Kim staan dan ook zelf in voor alle opmetingen en plaatsingen. Zo kom je als klant niet voor verrassingen te staan. Het is overigens geen probleem om een toepassing uit te werken op maat van jouw project. Dankzij ons vakmanschap weet je honderd procent zeker dat de zonwering zijn werk zal doen.

Bovendien zijn we met AD&K in een ruime regio actief. Je kan bij ons terecht voor je zonwering in Staden, maar ook elders in West- en Oost-Vlaanderen. We hebben zowel in Meulebeke (West-Vlaanderen) als Kruisem (Oost-Vlaanderen) een uitvalsbasis, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn. Naast de installatie van zonwering, hebben we ook jarenlange ervaring in het plaatsen van poorten, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Interesse? Neem contact met ons op!