Zonwering Tielt

AD&K is expert voor zonwering in Tielt

Dankzij onze zonwering in Tielt kan je ongestoord genieten op elk moment van de dag.

Verschillende soorten zonwering bij AD&K

Wie zich even verdiept in de wondere wereld van zonwering, ontdekt meteen dat er heel wat mogelijkheden zijn. Zie je door het bos de bomen niet meer? Geen paniek! Wij komen graag ter plaatse om jou te adviseren over de beste opties voor je project. Hieronder geven we alvast een overzicht van de meest gekozen soorten zonwering.

 • Zonneschermen.
  Een zonnescherm hangt vast aan je gevel en open je met een simpele klik op je afstandsbediening. Ontdek ons ruim assortiment.
 • Windvaste screens.
  Wil je het daglicht of de warmte buitenhouden tijdens een hittegolf? Onze windvaste screens, die gemonteerd worden aan de buitenkant van het raam, helpen je hierbij.
 • Verandazonwering.
  Het is evident dat een veranda erg veel glas bevat. Tijdens de winter is dat fijn, maar in de zomer wordt het bloedheet. Goede zonwering, die je bestuurt met je afstandsbediening, zorgt ervoor dat je ook in de zomer in je veranda kan vertoeven. Bovendien is er ook automatisering mogelijk, zodat de zonwering op vooraf gekozen tijdstippen uitgeschoven wordt.
 • Parasols.
  Een absolute klassieker in zonwering: een parasol op je terras of in je tuin. Bij AD&K werken we hiervoor uitsluitend met kwalitatieve materialen, zodat je parasol niet alleen mooi oogt, maar ook een lange levensduur heeft.
 • Windschermen en schuifwanden.
  Windschermen en schuifwanden zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan ieders wensen.

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Dankzij ons maatwerk kunnen we sowieso een optimale zonwering in Tielt aanleveren. Schakel dus gerust onze expertise in om een voorstel op maat uit te werken.

 Persoonlijke aanpak voor jouw zonwering in Tielt

Bij AD&K staan we garant voor een grondige opvolging en een persoonlijke aanpak. Zaakvoerders Angelo en Kim staan dan ook zelf in voor alle opmetingen en plaatsingen. Zo kom je als klant nooit voor verrassingen te staan. Het is overigens geen probleem om een toepassing uit te werken op maat van jouw project. Dankzij ons vakmanschap weet je honderd procent beter dat de zonwering optimaal zijn werk zal doen.

Bovendien zijn we met AD&K in een ruime regio actief. Je kan bij ons terecht voor je zonwering in Tielt, maar ook elders in West- en Oost-Vlaanderen. We hebben zowel in Meulebeke (West-Vlaanderen) als Kruisem (Oost-Vlaanderen) een uitvalsbasis, waardoor we overal snel ter plaatse kunnen zijn. Naast de installatie van zonwering, hebben we ook expertise in het plaatsen van poorten, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Interesse? Neem contact met ons op!