Zonwering Wortegem-Petegem

Ontdek onze verschillende soorten zonwering in Wortegem-Petegem en geniet op een leuke manier van de zon!

Verschillende soorten zonwering bij AD&K

Wie zich verdiept in de wereld van zonwering zal zien dat er heel wat mogelijkheden zijn. Wij komen ter plaatse om jou te adviseren over de beste opties voor je project.
Hieronder een overzicht van de meest gekozen soorten zonwering:

  • Zonneschermen. Een zonnescherm hangt vast aan je gevel en open je met een simpele klik op je afstandsbediening. We hebben een ruim assortiment, zodat je zeker een zonnescherm vindt dat perfect bij de stijl van je woning past.
  • Windvaste screens. Komt er veel daglicht binnen of wil je de warmte buitenhouden tijdens een hittegolf? Onze windvaste screens helpen je hierbij.
  • Verandazonwering. Goede zonwering, die je bestuurt met je afstandsbediening, zorgt ervoor dat je ook in de zomer in je veranda kan vertoeven. Bovendien is er ook automatisering mogelijk, zodat je zelf kan kiezen wanneer je de zonwering zal gebruiken.
  • Parasols. Een parasol op je terras of in je tuin, een leuk plaatje! Bij AD&K werken we hiervoor uitsluitend met kwalitatieve materialen, zodat je parasol er mooi uitziet en een efficiënte werking heeft!
  • Windschermen en schuifwanden. Windschermen en schuifwanden zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan jouw wensen. Ontdek ons ruim assortiment!

Dankzij ons maatwerk kunnen we een optimale zonwering in Wortegem-Petegem aanbieden. Schakel onze expertise in om een voorstel op maat uit te werken.

Persoonlijke aanpak voor jouw zonwering in Wortegem-Petegem

Bij AD&K staan we garant voor een grondige opvolging en een persoonlijke aanpak. Zaakvoerders Angelo en Kim staan dan ook zelf in voor alle opmetingen en plaatsingen. Zo kom je als klant nooit voor verrassingen te staan.

Bovendien zijn we met AD&K in een ruime regio actief. Je kan bij ons terecht voor je zonwering in Wortegem-Petegem, maar ook elders in West- en Oost-Vlaanderen. We hebben zowel in Meulebeke (West-Vlaanderen) als Kruisem (Oost-Vlaanderen) een uitvalsbasis, waardoor we overal snel ter plaatse kunnen zijn. Naast de installatie van zonwering, hebben we ook expertise in het plaatsen van poorten, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Interesse? Neem contact met ons op!